Entenc que et pugui semblar car, però m’agradaria fer-te una reflexió. Quant et costa el menú del dia a “Cal Pep” el dia que no vols cuinar i acabes baixant al bar a menjar qualsevol cosa? 15 euros? I si jo et digués que t’estalviaràs diners en menjar? Perquè amb el programa Estima’t no només et beneficiaràs d’una millor salut.
També t’estalviaràs temps i diners.
T’ensenyaré a planificar els menús, et donaré la llista de la compra i et donaré trucs per aprofitar tot el que tens a la nevera. Ja s’ha acabat això de llençar els diners perquè compres massa i el menjar se’t fa malbé. Sabràs exactament què comprar i quina quantitat perquè portar un estil de vida saludable també sigui saludable per la teva butxaca.
Ahhhh, doncs això és genial. Primer de tot: per cuinar les 120 receptes que rebràs al programa no necessites ser un xef d’Estrella Michelin. De fet, és tan fàcil que jo cuino amb els meus fills petits les mateixes receptes que et passaré a tu.
Això és perfecte. Perquè si no vols fer les receptes tradicionals i estàs acostumada a un robot tinc 120 receptes adaptades precisament per si ets d’aquestes persones que només vols seguir les instruccions i prémer el botó.
Perfecte també. Les 120 receptes que et passaré són molt senzilles i no t’hauràs de comprar cap estri de cuina nou. Aquí tinc solucions per a tot.
A veure, que a mi també m’agrada molt menjar. No et pots sentir culpable perquè un dia et mengis un tros de pastís o una xocolatina. Es tracta de tenir hàbits saludables. Hàbits. Les excepcions puntuals no defineixen la teva salut. Ni Nadal.
De fet, la teva salut es defineix per tot allò que fas entre el dia de Reis i el Nadal següent. No per allò que menges un dia puntual.
És normal que ho pensis. Jo sé que has provat moltes dietes. Molt restrictives i t’has frustrat perquè després no has sabut com mantenir tot el pes que has perdut. Aquest serà el nostre objectiu: ensenyar-te com viure millor i que tu sola siguis capaç de mantenir-ho per sempre.
No m’has de triar a mi. Soc conscient que hi ha molts professionals al meu sector. Però sí que et puc dir què diuen les meves clientes i perquè em van triar a mi:
Perquè sempre soc al seu costat. Sempre.
Perquè et preguntaré durant tot el procés com et sents i t’animaré a continuar endavant. I també perquè soc molt organitzada.
Hi ha mil receptes a internet. Però no vull que perdis el temps. Jo et filtraré el que segons el meu criteri professional et servirà a tu. Jo m’adaptaré a tu, no tu a mi. Anirem al teu ritme, però sense defallir.